Stoiximan Super League

Οι εκλεκτοί του Ίβιτς για τον αυριανό «τελικό»

Την αποστολή για το αυριανό μεγάλο ματς στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Τρεις απουσίες, αλλά επιστροφή του… κόσμου!

Τρία προβλήματα για τον Βλάνταν Ίβιτς, ενόψει το αυριανού… τελικού με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιώργου Τζαβέλλα αλλά και στους Ρόμπερτ Μακ και Εργκίς Κάτσε, που αποχώρησαν από την Ελλάδα για να ενσωματωθούν στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θα έχει αυτή τη φορά τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς η ποινή κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί έχει ολοκληρωθεί.

Το δελτίο Τύπου της προπόνησης και η αποστολή

Είναι μια αναμέτρηση που δικαιούται τον πολυφορεμένο χαρακτηρισμό “τελικός”. Είναι το τελευταίο ματς μιας μεγάλης και δύσκολης σεζόν κι από το αποτέλεσμα κρίνεται η ομάδα που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης χρονιάς.

Είναι ένα ακόμα τεστ για τον ΠΑΟΚ. Για τον Βλάνταν Ίβιτς και τους ποδοσφαιριστές του που γνωρίζουν πως αν κλείσουν αήττητοι τα Play Offs, η πρωτιά είναι δική τους, παρότι ξεκίνησαν από το μηδέν, με μειονέκτημα και χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους.

Σε λιγότερο από 48 ώρες μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ θα μπει ξανά στο γήπεδο για να τελειώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του. Χωρίς τον τιμωρημένο Γιώργο Τζαβέλλα και χωρίς τους διεθνείς Ρόμπερτ Μακ, Εργκούς Κάτσε. Αυτή τη φορά, όμως, με τους φιλάθλους του στις εξέδρες της Τούμπας.

Τη Δευτέρα (30.05), οι παίκτες του Δικεφάλου ξύπνησαν στο Μακεδονία Palace στο οποίο διανυκτέρευσαν μετά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα και κατευθύνθηκαν στην Τούμπα γι’ αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι οι:

Βελλίδης, Γλύκος, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Αντόνις, Πέλκας, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Ρανγκέλοφ, Κούστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x