Stoiximan Super League

Οι μέσοι του Ολυμπιακού πάντα έκαναν την διαφορά στην Τούμπα

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για τον σχεδιασμό του Όσκαρ Γκαρθία για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τα πλάνα της ομάδας του στον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα των ερυθρόλευκων απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει πολλά στην μεσαία γραμμής της ομάδας του.

Κάτι πολύ λογικό αν κρίνει κάποιος από την αγωνιστική εικόνα των μέσων της ομάδας του στο ματς απέναντι στον Πανιώνιο αλλά και σε άλλα παιχνίδια. Ο Ταχτσίδης είναι αυτή την δύσκολη περίοδο για τον Ολυμπιακό, ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας του λιμανιού. Ο Οτζίτζα ήταν μετά από καιρό καλός ενώ επιστρέφει και ο Ρομαό.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Φορτούνης θα είναι επίσης παρών στην Τούμπα καθώς πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και τίθεται στην διάθεση του προπονητή του. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο 44χρονος προπονητής της ομάδας του λιμανιού, περιμένει πολλά από τους παίκτες που προαναφέραμε. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι μέσοι του Ολυμπιακού κάνουν πολύ μεγάλα παιχνίδια στο συγκεκριμένο γήπεδο κι έχουν αποδειχθεί καθοριστικοί σε μεγάλες επιτυχίες των ερυθρόλευκων.

Ο Κώστας Φορτούνης για παράδειγμα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις (τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο) στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο διεθνής άσος των πειραιωτών είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά για τους ερυθρόλευκους και το έχει αποδείξει.

Παλιότερα μπορεί να θυμηθεί κάποιος τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είχε σκοράρει πριν από δυο χρόνια στην Τούμπα με εντυπωσιακή κεφαλιά. Το ίδιο σε ματς Κυπέλλου ο Εστέμπαν Καμπιάσο και ο Νταβίντ Φουστέρ.

Στα ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο η δύναμη και το πάθος που βγάζουν οι μέσοι κι αυτό το ξέρουν καλά οι προπονητές. Ο Γκαρθία λοιπόν βλέπει ότι μπορεί να στηριχθεί σε Ρομαό, Ταχτσίδη, Οτζίτζα αλλά και τον Φορτούνη χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει πάρει αποφάσεις για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του. Ο Ισπανός αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στην προπόνηση της Παρασκευής αν και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Πάπε Σισέ για παράδειγμα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη βασική εντεκάδα των πρωταθλητών, αντί του Νικολάου. Επίσης τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας διεκδικούν με μοιρασμένες πιθανότητες ο Κούτρης και Χατζισαφί, με τον Ιρανό να προέρχεται από την καλή εμφάνιση εναντίον του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x