Το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ από την παρουσία του Λούκας Μπογέ στα γραφεία της ομάδας και οι πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι μια νέα φάση της ζωής μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Είμαι έτοιμος και έχω πάρα πολλή όρεξη τόσο για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, όσο και για το προσωπικό έχω ακούσει τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν ήμουν στην Ιταλία έμαθα ιταλικά, τώρα δεν πιστεύω ότι τα ελληνικά θα είναι προτεραιότητα, αλλά τα αγγλικά, διότι η επικοινωνία είναι βασικό κομμάτι για να μιλάω με τους συμπαίκτες μου. Όταν κάποιος καλείται να έρθει στην ομάδα προσπαθεί να έχει τις περισσότερες πληροφορίες. Ξέρω πάρα πολλά για την ΑΕΚ, το παρελθόν της. Έχω όρεξη να τη βοηθήσω για να κάνει παρόμοια χρονιά και να πάει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Champions League. Είναι η καλύτερη διοργάνωση για κάθε ομάδα και για κάθε παίκτη. Έχω πάρει μέρος σε σημαντικά πρωταθλήματα, είτε ως ενεργό μέλος ή και ως παίκτης του ρόστερ. Αυτό που θέλουμε είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ