Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τον αντι – Ζέκα

Ο Ρόμπιν Λουντ έχει το προβάδισμα για να καλύψει το κενό του Πορτογάλου στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ολοκληρώνεται σήμερα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κληθεί να αποφασίσει ποιος θα πάρει τη θέση του Κάρλος Ζέκα στη μεσαία γραμμή. Ο Πορτογάλος τραυματίστηκε στον αριστερό δικέφαλο, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δεν θα βοηθήσει την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι αύριο στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ του «τριφυλλιού».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα πάρει τη θέση του Ζέκα στην ενδεκάδα. Ο Ρόμπιν Λουντ έχει προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο. Πιθανότητες για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα έχουν και οι Νούνο Ρέις και Νίκος Μαρινάκης.

Σε ό, τι αφορά τις υπόλοιπες 10 θέσεις, τα πράγματα είναι γνωστά. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και τα δυο στόπερ θα είναι οι Ροντρίγκο Μολέδο και Γιώργος Κουτρουμπής. Δεξιά θα παίξει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και αριστερά ο Νίκλας Χουλτ. Στο κέντρο ο ένας «σίγουρος» είναι ο Κουρμπέλης. Στα άκρα θα είναι οι Βιγιαφάνιες, Εμποκού και στην επίθεση οι Μπεργκ, Κλωναρίδης.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 2 το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός, πλην του Ζέκα, θα είναι οι Τελάντερ, Λέτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x