Stoiximan Super League

Όλος ο Ατρόμητος στη θέση του τον Ιανουάριο!

Καμία διάθεση να συναινέσει σε επιστροφή κάποιου εκ των δανεικών δεν έχει ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να τονίζουν ότι δεν φεύγει κανείς. Δεν το κουνάει ούτε ο Γιαννιώτης!

Έτοιμοι να καταστρώσουν τα πλάνα τους εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι στον Ατρόμητο, διαδικασία που θα τεθεί και τυπικά επί τάπητος μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη.

Διοίκηση και Νταμίρ Κάναντι έχουν κάποια δεδομένα στο μυαλό τους αναφορικά με το ρόστερ και ο πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι να μην αποδυναμωθεί το ρόστερ, καθώς οι «σειρήνες» που ακούγονται για πολλούς παίκτες είναι καθημερινές.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ένα, το οποίο το έχουμε καταγράψει και στο παρελθόν, αλλά πλέον στον Ατρόμητο το λένε με ακόμα πιο κατηγορηματικό τρόπο. Τον Ιανουάριο δεν πρόκειται να αποχωρήσει κανένας παίκτης από τους δανεικούς. Στο Περιστέρι δεν μπαίνουν καν σε διαδικασία… καλής θέλησης για να αποχωρήσει κάποιος από τους Γιαννούλη, Χατζηισαΐα, Ουάρντα, Ρισβάνη και μάλιστα ο μεγαλύτερος σύμμαχος σε αυτές τις υποθέσεις είναι οι ίδιοι οι παίκτες.

Ο Ουάρντα δεν θέλει ούτε να ακούει για ΠΑΟΚ, αφού θεωρεί εαυτόν αδικημένο με τα όσα έχουν ακουστεί για τον ίδιο από το καλοκαίρι και μάλιστα ακόμα και το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, ο ίδιος έχει προτεραιότητα (με εφόδιο τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο) να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο (αφού από τον Ολυμπιακό δεν έχει υπάρξει η παραμικρή σκέψη για επιστροφή Ρισβάνη), θέλουν να παραμείνουν έως το καλοκαίρι στο Περιστέρι ζώντας στο 100% τα όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα, καθώς ακόμα κι αν επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έχουν τα λεπτά συμμετοχής που έχουν σήμερα.

Στην περίπτωση Γιαννιώτη, τα πράγματα είναι πολύ απλά για τον Ατρόμητο. Από τη στιγμή που τώρα έχουν το πάνω χέρι στην περίπτωση του κορυφαίου Έλληνα γκολκίπερ, δεν πρόκειται να τον χαρίσουν ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χαθούν έσοδα με τη ρήτρα του καλοκαιριού. Σύμμαχος των Περιστεριωτών και σε αυτή την περίπτωση είναι ο Γιαννιώτης, αφού είναι ικανοποιημένος στον Ατρόμητο και επιστρέφοντας στου Ρέντη γνωρίζει ότι το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στη σκιά του Προτό.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, ο Ατρόμητος θα ψαχτεί για ακραίο μεσοεπιθετικό, αλλά και έναν αριστερό μπακ, αφού ο Ζοάν Οριόλ δεν υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι (δεν μπαίνει καν σε αποστολή τους τελευταίους μήνες) και θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσει.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x