Ελλάδα

Νίκη για τους νέους του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ματς που έγινε στον Ταύρο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Κ19 Σούπερ Λίγκας.

Μετά την χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναθηναϊκό των ομάδων Β’ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2, και η ομάδα νέων των ερυθρολεύκων πήρε την νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων για το πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λίγκας.

Στο ματς που έγινε στον Ταύρο, στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» για την 6η αγωνιστική η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού. Οι ερυθρόλευκοι σκόραραν στο 59ο λεπτό με τον Κωστούλα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών, έχοντας το απόλυτο 6x6 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, παραμένοντας μόνος στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός είχε και ένα δοκάρι με τον Κωστούλα στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα 45λεπτο που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Οι ενδεκάδες:
Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κουτσόγουλας, Πρεκατές, Κωστούλας, Τανούλης, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Μπάκουλας, Χαραλαμπόγλου, Παπακανέλος, Αλαφάκης.
Παναθηναϊκός (Ντρένοβα): Παναγάκος, Σκαρλατίδης, Διαμαντής, Κατρής, Νικολετόπουλος, Βαγιαννίδης, Βολάκης, Συμεωνίδης, Λάζαρης, Μπρέγκου, Γεωργουλάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x