Stoiximan Super League

Οπαδοί της ΑΕΚ έξω από το δημαρχείο, υπόσχεση για ραντεβού από Βασιλόπουλο

Περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας εντείνοντας τις πιέσεις για το γήπεδο. Δέσμευση Βασιλόπουλου για ραντεβού με τα προσφυγικά σωματεία.

Δυναμικές κινητοποιήσεις για να ασκήσουν πιέσεις για την υπόθεση του γηπέδου έχουν αρχίσει οι οπαδοί της ΑΕΚ. Από το πρωί της Τρίτης περίπου 50 άτομα βρίσκονται έξω από το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας στέλνοντας… εμμέσως το μήνυμα προς τον Άρη Βασιλόπουλο και τους άλλους αντιφρονούντες για την «Αγια-Σοφιά».

Οι φίλοι της ΑΕΚ διαδηλώνουν ειρηνικά και περιμένουν «ενισχύσεις», ενώ θα αποχωρήσουν μόνο το απόγευμα για να πάνε στον αγώνα με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League. Θα επιστρέψουν, ωστόσο, στις θέσεις τους και αναμένεται καθημερινά να είναι παρόντες κοντά στο δημαρχείο, μέχρι να εκδοθεί η άδεια οικοδομικών εργασιών.

Στο μεταξύ, ο Άρης Βασιλόπουλος είχε άτυπη συνάντηση με τον εκπρόσωπο της συντονιστικής των προσφυγικών σωματείων, Νίκο Καραμπουρνιώτη, και δεσμεύτηκε την τρέχουσα ή την επόμενη εβδομάδα να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των προσφυγικών σωματείων που θέλουν να του εκφράσουν τις ενστάσεις τους για τη στάση του δήμου απέναντι στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x