Αγγλία

Οργή της Τσέλσι για το αντισημιτικό σύνθημα των φιλάθλων της

Αντισημιτικό περιεχόμενο φαίνεται πως είχε το νέο σύνθημα των φιλάθλων της Τσέλσι προς τον Μοράτα, μετά το γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του, με σκορ 2-1 απέναντι στην Λέστερ.

Αντισημιτικό περιεχόμενο φαίνεται πως είχε το νέο σύνθημα των φιλάθλων της Τσέλσι προς τον Αλβάρο Μοράτα, μετά το γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του, με σκορ 2-1 απέναντι στην Λέστερ.

Συγκεκριμένα όταν ο Ισπανός επιθετικός έκανε το 1-0 στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης για τους πρωταθλητές Αγγλίας, οι φίλοι των «μπλε» τραγούδησαν ένα σύνθημα για το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, που περιελάμβανε στοιχεία αντισημιτικού περιεχομένου, με αποδέκτη την Τότεναμ, που ως γνωστόν υποστηρίζεται από την εβραϊκή κοινότητα του Λονδίνου.

Αυτό εξόργισε τόσο τον Μοράτα, που καταδίκασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το συμβάν, όσο και τους ανθρώπους της Τσέλσι, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, ζητώντας από τους φιλάθλους τους να σταματήσουν να τραγουδούν τέτοιου είδους συνθήματα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ρώσος ιδιοκτήτης των Λονδρέζων, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που τυγχάνει και πρόεδρος της ομοσπονδίας εβραϊκών κοινοτήτων της Ρωσίας.



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x