Stoiximan Super League

Οριστικά στους ανίσχυρους ο πρώτος των πλέι οφ!

Ήταν σχεδόν σίγουρο, πλέον είναι οριστικό: Η ελληνική ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ θα είναι στους ανίσχυρους του γ’ προκριματικού του Champions League. Δείτε τους υποψήφιους αντιπάλους.

Άσχημα μαντάτα από Βέλγιο μεριά, αν και ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο…

Η Άντερλεχτ νίκησε 2-0 τη Βάρεγκεμ και θα είναι στους ισχυρούς των προκριματικών του Champions League, κάτι που σημαίνει πως όποια ομάδα τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ της Super League θα είναι στους ανίσχυρους!

Θα κληθεί, λοιπόν, στον γ’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να αντιμετωπίσει μία εκ των: Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άγιαξ, Άντερλεχτ, Φενέρμπαχτσε και Σπάρτα Πράγας.

Μαζί με την ελληνική ομάδα, στους ανίσχυρους, θα είναι οι Στεάουα Βουκουρεστίου, Μονακό, Γιουνγκ Μπόις και Ροστόφ.

Η κλήρωση, να θυμίσουμε, θα γίνει στις 15 Ιουλίου και το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 26 ή 27 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 2 ή 3 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι αν η ελληνική ομάδα καταφέρει να προκριθεί από τον πρώτο προκριματικό του Champions League (έχοντας στην ουσία... σώσει κατά τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή της χρονιά), τότε στα πλέι οφ για την πρόκριση στους ομίλους θα την περιμένουν σίγουρα οι Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Βιγιαρεάλ μαζί με Σαχτάρ και Άγιαξ -αν οι δύο τελευταίες προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό τους. Να τονίσουμε ακόμα ότι η συμμετοχή στα πλέι οφ του Champions League (μετά τον πρώτο προκριματικό) αποφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ στις πέντε ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση και τρία εκατομμύρια ευρώ στις πέντε που θα αποκλειστούν.

Σημειώνεται ότι αν η πρώτη ομάδα των ελληνικών πλέι οφ αποκλειστεί από τον πρώτο προκριματικό του Champions League, συνεχίζει στα πλέι οφ του Europa League. Αν αποκλειστεί από τα πλέι οφ του Champions League, συνεχίζει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x