Κύπελλο Ελλάδας

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αναβλήθηκε ο τελικός!

Είναι πλέον και επίσημο: Ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν θα γίνει το Σάββατο! Την αρνητική εισήγηση της Αστυνομίας επικαλείται στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο.

Ήταν γνωστό, πλέον είναι και επίσημο: Ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, το βράδυ του Σαββάτου, δεν θα γίνει!

Η αθέτηση εκ μέρος της ΕΠΟ των συμφωνηθέντων, κυρίως σε ό,τι αφορά τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου, το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή προς την ομοσπονδία, το οποίο εξέπνευσε και δεν υπήρξε η παραμικρή αλλαγή, αλλά και η αρνητική εισήγηση της Αστυνομίας οδήγησαν το Υπουργείο στην οριστική αναβολή του παιχνιδιού.

Η τελική απόφαση του υφυπουργού ήρθε φυσικά ως επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΣΠΟΡ FM που από το απόγευμα της Πέμπτης σας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του Σταύρου Κοντονή, ενώ και το πρωί της Παρασκευής σας μεταφέραμε την οριστική απόφασή του (πολύ πριν την ανακοίνωση) αλλά και το έγγραφο της Αστυνομίας με τον οποίο δεν εγγυόταν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

Πλέον αναμένεται η αντίδραση της ΕΠΟ που όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα εξετάζει ακόμα και την πρόωρη λήξη της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x