Έτοιμη να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» πρέπει να θεωρείται ήδη ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ αποτελούσε διακαή πόθο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης και έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων με την Πάλας, όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα τα βρετανικά ΜΜΕ, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιτεύχθηκε.

Το deal φαίνεται να κλείνει στα 56 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα ταξιδέψει άμεσα στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του πολυετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει εβδομαδιαίως 100.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Παράλληλα, η Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει το ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25% του Γουίλφριντ Ζαχά, το οποίο είχε βάλει στο τραπέζι η Πάλας, με την ομάδα του Μάντσεστερ να μην μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για αυτό το ζήτημα.

Αυτή θα είναι η 4η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, έπειτα από αυτές των Πογκμπά, Λουκάκου και Ντι Μαρία.