Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Το 100% κόντρα στον Ολυμπιακό»

Την πίστη του στους ποδοσφαιριστές του, ότι μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει του εντός έδρας ματς του Πανιωνίου με τους «ερυθρόλευκους».

Την αισιοδοξία του για το εντός έδρας ματς του Πανιωνίου κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του, τονίζοντας και την επίδραση της μεγάλης διακοπής λόγω Πάσχα, αλλά και του ρεπό που είχε την περασμένη αγωνιστική, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova:
Για τη μεγάλη διακοπή πριν το ματς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα δεν είναι καλό να μένει μια ομάδα για τόσο μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων. Λείπει ο ρυθμός, λείπει η ένταση… Όσο καλά και να δουλέψεις, δεν μπορεί να έχεις την ίδια εικόνα. Είναι τόσο μεγάλο το κίνητρο, όμως, και το όνομα του αντιπάλου που παίζουμε την Κυριακή, ώστε να θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Για το ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς κίνητρο στο ματς:
«Μπορεί το κίνητρο του Ολυμπιακού να μην είναι το ίδιο, όμως δεν ξέρεις πώς θα του βγει μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να υπάρχει άνεση, εφόσον υπάρχουν οι ικανότητες των παικτών και να βγει πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο. Είτε στη μια περίπτωση, είτε στην άλλη, πάντως, το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο για εμάς. Πρέπει να δώσουμε το 100%, να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο όπως στα περισσότερα τελευταία ματς και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να έχει πάρει το πρωτάθλημα, όμως είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει συνέχεια. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί. Και η δική μας εικόνα είναι πολύ καλή το τελευταίο διάστημα, οπότε περιμένω κάτι ανάλογο. Πρέπει να μας βοηθήσουν και οι συγκυρίες του ματς, θα έχουμε σίγουρα λιγότερες ευκαιρίες απ’ ότι στα περισσότερα ματς, όμως θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Είμαι πολύ αισιόδοξο, πάντως ,πιστεύω πολύ σ’ αυτά τα παιδιά».

Για το αν θα τον ικανοποιήσει η ισοπαλία: «Δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο από τώρα. Αν μπεις μ’ αυτό το σκεπτικό σε ένα ματς, θα χάσεις, πρέπει να σκέφτεσαι πάντα τη νίκη. Για να πάρεις αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι απειλητικός, με αμυντική συμπεριφορά δεν κερδίζεις τίποτα, γιατί ο αντίπαλος έχει ατομική ικανότητα και μπορεί να σου δημιουργήσει φάσεις. Ανάλογα με το παιχνίδι θα δούμε και αν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Έχουμε φτάσει στο τέλος, όλες οι ομάδες είναι κοντά και την πραγματική διαφορά την κάνουν οι τρεις πόντοι, οπότε εμείς αυτό θα επιδιώξουμε».

Για το αν πίστευε όταν ανέλαβε την ομάδα, ότι ο Πανιώνιος θα σωθεί: «Το πίστευα, όμως υπήρχε και η σκέψη ότι μπορεί να μη τα καταφέρουμε. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ξέραμε ότι θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να μείνουμε, όμως πλέον εξαρτάται από εμάς. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο κατόρθωμα. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα μείνει στον Πανιώνιο: «Σίγουρα είναι καλά να είσαι σε μια ομάδα απ’ την αρχή, να τη σχεδιάζεις όπως θέλεις. Από κει και πέρα, να τελειώσει και μαθηματικά η σωτηρία και μετά θα έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x