Αγγλία

Όχι, ο Ιμπραϊμοβιτς δεν είναι η καλύτερη μεταγραφή ελεύθερου παίκτη

Δεν το λέμε εμείς... Αλλά οι Άγγλοι δημοσιογράφοι οι οποίοι συμμετείχαν σε ένα γκάλοπ που έκανε γνωστή εφημερίδα της Βρετανίας.

Με δύο του γκολ στον χθεσινό τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έδωσε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τίτλο. Η προσφορά από τη μία πλευρά, και το γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» τον απέκτησαν ως ελεύθερο προκάλεσε ένα εύλογο ερώτημα... Είναι ο Σουηδός η καλύτερη μεταγραφή ελεύθερου παίκτη που έχει γίνει ποτέ;

Οι δημοσιογράφοι της Mirror κλήθηκαν να απαντήσουν σε αυτό. Το αποτέλεσμα; Τι ψήφισαν; Όχι...

Όχι ο Σουηδός επιθετικός δεν είναι η καλύτερη μεταγραφή ελεύθερου παίκτη τόνισαν, ενώ κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις για το ποια είναι αυτή;

Καταρχάς από τους δέκα που συμμετείχαν μόνο ένας απάντησε καταφατικά και άλλος ένας πήρε αποστάσεις λέγοντας ότι δεν είναι ελεύθερη μεταγραφή από την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει πάρα πολλά χρήματα για να τον έχει στο ρόστερ της!

Οι υπόλοιποι έφεραν ως παραδείγματα τη μεταγραφή του Κάμπελ στην Άρσεναλ, εκείνη του Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους και κάποιοι του Γκούλιτ στην Τσέλσι, του Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου και άλλα τέτοια παραδείγματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x