Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Δείξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, μας το χρώσταγε η τύχη»

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Αστέρα στη νίκη επί του ΠΑΟΚ λόγω των όσων ακούστηκαν πριν από αυτό, ενώ τόνισε ότι το χρώσταγε η τύχη στους Αρκάδες.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Αστέρα και από το γεγονός ότι έπιασε το πλάνο που είχε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα (3-2) στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης.

«Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά γιατί έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, το οποίο κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Και πάνω απ' όλα επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και κάποιος μας κατηγόρησε ότι ίσως να πηγαίναμε για χάσουμε», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για τύχη που είχε σήμερα η ομάδα του, αλλά όχι σε προηγούμενα παιχνίδια, αναφέροντας: «πιστεύω ότι μας το χρώσταγε και η τύχη γιατί έχουμε χάσει βαθμούς στο τέλος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε

-τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά γιατί έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, το οποίο κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Και πάνω απ'όλα επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και κάποιος μας κατηγόρησε ότι ίσως να πηγαίναμε για χάσουμε, θέλω να πω ότι τελειώνοντας τον κύκλο με τα παιχνίδια απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. το ιστορικό της φετινής χρονιάς δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.

Θεωρώ ότι βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είχαμε πάθος και πάνω απ'όλα πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε. Γι'αυτό και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι τους κερδίσαμε στο 97'. Από την άλλη, πιστεύω ότι μας το χρώσταγε και η τύχη γιατί έχουμε χάσει βαθμούς στο τέλος. Για μας το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Είναι εξίσου σημαντικό το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής. Να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες και να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του
».

-το αν έγιναν πιο ομαδικοί οι παίκτες του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Σήμερα το έδειξαν. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό να γίνει μόνο στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα το ότι έγιναν πιο ομαδικοί στο σημερινό παιχνίδι δείχνει το πρόσωπο που έχουν απέναντι στους μεγάλους και την προσήλωση για την νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αν το δω και στην συνέχεια θα πω ότι αλλάξαμε κάτι για το καλό μας».

-το αν πρόκειται για μεγάλη νίκη: «Νομίζω πως ναι, είναι μία από αυτές. Πάντα η αξία που έχει ο αντίπαλος δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη σου. Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που σε μια νίκη θα αρχίζω να τρελαίνομαι. Θα έλεγα ότι μισώ τις ήττες περισσότερο απ'όσο χαίρομαι τις νίκες».

-το πλάνο που είχε σχεδιάσει ο Αστέρας: «Αρχικά να πω ότι χαίρομαι για την ευκαιρία που μου δίνεις να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Γιατί αρκετά συχνά στις συνεντεύξεις Τύπου δεν αναλύουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή τα τακτικά κομμάτια αλλά διάφορα άλλα πράγματα. Το πλάνο ήταν ότι έπρεπε να πιέσουμε πολύ ψηλά στην πρώτη πάσα τον αντίπαλο, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει κάνει πάρα πολλές νίκες και τις έχει κάνει διότι οι αντίπαλοί του τον φοβούνται. Και όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του μπορεί να σε διαλύσει με την ποιότητα που διαθέτει.

Θέλαμε να πιέσουμε, να έχουμε κοντά τις γραμμές μας και συγχρόνως να πιέσουμε πολύ ψηλά τους δύο μπακ του ΠΑΟΚ. Δεν θέλαμε να ξεκινούν τις επιθέσεις τους από αυτούς γιατί έχουν πολύ μεγάλη δύναμη με τον Βιερίνια και τον Μάτος. Νομίζω ότι τα καταφέραμε σε αυτό το κομμάτι και από εκεί και πέρα, για να καταφέρεις να κερδίσεις έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω από όλα τα παιδιά αλλά και λίγο τύχη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x