Stoiximan Super League

ΠΑΕ Απόλλων: «Η βία δεν αποτελεί λύση, δεν θέλουμε ανεγκέφαλους στο γήπεδό μας»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης τοποθετήθηκε για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Γιώργο Κασναφέρη και οπαδό της ομάδας.

Ανακοίνωση για το θερμό επεισόδιο που είχε ο Γιώργος Κασναφέρης με οπαδό της ομάδας μετά το τέλος του ματς με τον Πλατανιά, εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σε αυτή, η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας αναφέρει πως η βία δεν είναι λύση και την καταδικάζει από όπου και εάν προέρχεται, χαρακτηρίζει ανεγκέφαλους τους οπαδούς που συμμετείχαν στο επεισόδιο και τονίζει στο τέλος πως δεν τους θέλει στο γήπεδό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Καταδικάζουμε τη βία προς οποιονδήποτε και φυσικά όταν αυτή εκδηλώνεται σε βάρος μέλους της οικογένειας του Απόλλωνα. Θεωρούμε ότι οι δράστες περιστατικών όπως αυτό που ζήσαμε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά, όσο και αν σε αυτό δόθηκε μεγαλύτερη από την πραγματική, από τα ΜΜΕ, έκταση, δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην οικογένεια μας. Θεωρούμε ότι μόνο ζημιά κάνουν στον Απόλλωνα και εμποδίζουν με τη συμπεριφορά τους το έργο και την προσπάθεια ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για την ομάδα και εργάζονται για το καλό της. Η βία δεν αποτελεί λύση και είναι δεδομένο ότι αποτελεί τρόπο δράσης ανεγκέφαλων, τους οποίους δεν θέλουμε στο γήπεδο μας».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως οι άνθρωποι του Απόλλωνα αναζητούν τον δράστη που γρονθοκόπησε τον Γιώργο Κασναφέρη με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα υποβάλουν μήνυση προς το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x