Stoiximan Super League

Πάει για βασικός ο Μενδρινός στη Λεωφόρο

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την προετοιμασία του για την πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον Άκη Μάντζιο να σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Μενδρινό.

Τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό καταστρώνει ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παρότι αγωνίστηκαν για παραπάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσόβιτς, ο οποίος ήταν εξαιρετικός για ακόμη μία αγωνιστική, ενώ η τετράδα της άμυνας αναμένεται να είναι η ίδια, με τους Ντάσιος, Κύργιας, Μπιτζιμίν, Βαλλιάνος δηλαδή. Την θέση του Κονγκολέζου διεκδικεί ο Μπαρτολίνι, ωστόσο ο Μπιτζιμίν έχει το πλεονέκτημα.

Στον άξονα θα είναι σίγουρα ο Κοντοές ως αμυντικός μέσος, που έβγαλε… μάτια με τον ΠΑΟΚ, ενώ δίπλα του πιθανότατα θα βρεθεί ο Μενδρινός. Ο Έλληνας χαφ χτυπάει την «πόρτα» της ενδεκάδας και θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Χουάρες (που αποβλήθηκε στο ματς με τον «δικέφαλο του βορρά») στον άξονα.

Στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Αλμπάνης, στο άλλο ο Σιατραβάνης, με τον Κονέ να κινείται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καστιγέχος.

Στα της σημερινής προπόνησης, ο Παπάζογλου ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Η παρουσία του στο ματς της Λεωφόρου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει και την προπόνηση του Σαββάτου. Ο Ανιέτε έκανε για ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ η ομάδα είδε πριν την έναρξη της προπόνησης βίντεο από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x