Stoiximan Super League

Πάει με… φόρα στη Χιμπέρνιαν ο Αστέρας

Ο Αστέρας έκανε το «3x3» επί πολωνικού εδάφους, επικρατώντας 2-1 της Χαποέλ Ρανανά στην πρόβα τζενεράλε για την ευρωπαϊκή «μάχη» με τη Χιμπέρνιαν.

Πάει… φτιαγμένος στη Χιμπέρνιαν ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-1 της Χαποέλ Ρανανά σε φιλική αναμέτρηση, έκαναν το «3x3» επί πολωνικού εδάφους, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση εν όψει της πρώτης «μάχης» (26/07) κόντρα στη Χιμπέρνιαν για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σκωτσέζοι επικράτησαν 6-1 της Ρούναβικ στο πρώτο ματς και η ρεβάνς είναι την Πέμπτη στις 21:45. Ο Αλανίζ άνοιξε το σκορ στο 26’ και πριν καν περάσει ένα λεπτό, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κέρδισε πέναλτι. Ο Πασαλίδης ανετράπη εντός της περιοχής σε στημένη φάση και ο Μανιάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49’ ο Μανιάς εκτέλεσε γρήγορα πλάγιο, ο Μουνάφο έγινε αποδέκτης της μπάλας και τροφοδότησε τον Τσιλιανίδη που έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους. Αν και στο 56', ο Καλτσάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο τέρμα του Αστέρα.

Αστέρας: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μπελόκ, Μπαστιάνος, Μουνάφο, Δουβίκας, Χριστόπουλος, Ματρικάρντι, Κουμάντεϊ και Τζίμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x