Stoiximan Super League

Πάει Παιανία και η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας θα επιστρέψει και η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού για προπονήσεις και διανυκτερεύσεις πριν τα παιχνίδια εντός Αττικής.

Μετά τις ακαδημίες, ετοιμάζεται επιστροφή και της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, έστω και μερικώς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», το «τριφύλλι» θα επιστρέψει στις εκεί εγκαταστάσεις, αλλά ακόμα όχι σε μόνιμη βάση.

Οι «πράσινοι» θα προπονούνται και θα διανυκτερεύουν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας πριν από τα εντός έδρας ματς της ομάδας, αλλά και πριν από τα παιχνίδια που διεξάγονται στην Αττική, ώστε η ομάδα να μην επιβαρύνεται με τα έξοδα του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, γίνονται βελτιωτικές εργασίες στους ξενώνες, ενώ η «εγκατάσταση» του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει πριν το Πάσχα.

Όσον αφορά το οικονομικό, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, δεν αναμένεται να ζητήσει παραπάνω χρήματα από τα προσυμφωνημένα 120.000 ευρώ το χρόνο, στα οποία είχε συμφωνήσει με την ΠΑΕ για να καλυφθούν οι ανάγκες εγκατάστασης στην Παιανία των ακαδημιών.

Ουσιαστικά, το μόνο επιπλέον κόστος είναι τα έξοδα χρήσης για τους ξενώνες, τα οποία θα πρέπει να καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Είναι δεδομένο δε, ότι σε όλη αυτή την ιστορία, έχει παίξει ρόλο η αποκατάσταση των σχέσεων του Γιάννη Αλαφούζου με τον «καπετάνιο», με τους δύο άνδρες να παρακολουθούν μαζί το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x