Κύπρος

«Χτύπησε» στο φινάλε η Πάφος και αρχίζουν από το... μηδέν στο ΓΣΠ με Ομόνοια

Η Πάφος στον πρώτο ημιτελικό με την Ομόνοια για το Κύπελλο Κύπρου ισοφάρισε στο 90'+3' με τον Ζάιρο και έτσι το 1-1 αφήνει τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς του ΓΣΠ.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε Πάφο και Ομόνοια στην έδρα της πρώτης, η οποία ισοφάρισε στο 90'+3' για το τελικό 1-1.

Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση. Μάλιστα, μόλις στο 2' βρήκε δίχτυα με τον Κακουλλή, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Ωστόσο, μέτρησε στο 4' το τέρμα του Λοΐζου, ο οποίος πλάσαρε ωραία μετά από κάθετη του Μπασιρού.

Παρά την γρήγορη ψυχρολουσία, η Πάφος προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας τις ευκαιρίες της στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Εξάλλου, στο 83' απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Μπεζούς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάτι που αξιοποίησε στο φινάλε, με τον Ζάιρο να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 1-1 στο 90'+3'.

Έτσι τα πάντα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς στο ΓΣΠ στις 26 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ενώ την Τετάρτη (5/4) στο άλλο ζευγάρι των «4» οι Ολυμπιακός Λευκωσίας και ΑΕ Λεμεσού έμειναν στο 0-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x