Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Έρχεται Αθήνα ο μάνατζερ του Αρμενάκα, ανοιχτό τι θα γίνει»

Η άφιξη του ατζέντη του Πάνου Αρμενάκα στην Ελλάδα θα δρομολογήσει τις όποιες εξελίξεις σχετικά με την απόκτησή του ή όχι από τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Θέμα… ωρών φαίνεται πως είναι ο ερχομός του μάνατζερ του υπό δοκιμή Πάνου Αρμενάκα στην Αθήνα, προκειμένου στη συνέχεια να γίνουν και συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όπως ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Πάγκακης.

«Μέσα στις επόμενες ώρες έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Αρμενάκα. Πράγμα που σημαίνει ότι το θέμα μπαίνει την τελική του ευθεία. Ο Δώνης πάντως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον κρατήσει ή όχι. Λογικά, την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στην 11άδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο πολύ κρίσιμο όσο και δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ. Με τους Μαυρομμάτη και Οικονόμου να διεκδικούν μια θέση, ενώ αν ο πρώτος προπονηθεί σήμερα, θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ακούστε εδώ το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x