Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Μπήκε ο Κάτσε, αλλά…»

Ο Κάτσε έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού την Τρίτη, αλλά «παίζεται» ακόμη η συμμετοχή του για με τον Πανιώνιο. Δύσκολα θα δώσει εισιτήρια στους «κυανέρυθρους» το «τριφύλλι».

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Δώνη την Τρίτη εν όψει Πανιωνίου (20/10, 16:00).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προβληματίζεται έντονα για τους χαφ που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση του Σαββάτου, διότι ο Κουρμπέλης τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής με την Ουγγαρία, ενώ δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος ο Κάτσε και ο Στάικος έχει τεθεί… νοκ-άουτ.

Ο Αλβανός μέσος δείχνει να είναι καλύτερα. Έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης σήμερα, όπως ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά το… μενού είχε μόνο φυσική κατάσταση και θα πρέπει να έχει επαφές και με μπάλα ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», ώστε να φανεί αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα (οστικό οίδημα) που αντιμετώπιζε.

Σε ό,τι αφορά τον Κουρπέλη, ίσως να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του ο 49χρονος τεχνικός. Ακόμα και σε περίπτωση που προπονηθεί τις επόμενες ημέρες, διότι πρόκειται για μυϊκό τραυματισμό και μετά την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», ακολουθούν κολλητά ντέρμπι, με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός).

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δύσκολα θα δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους το «τριφύλλι», διότι υπάρχει φόβος έπειτα από τα πρόσφατα επεισόδια σε ματς Super League και τις τιμωρίες που επέβαλλαν οι επιτροπές, με βαρύτερη το -3 στην ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x