Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Στο μυαλό του Νταμπίζα ο Τελάντερ - Τον προβληματίζει ο τραυματισμός του»

Τις σκέψεις του Νίκου Νταμπίζα για τον Ράσμους Τελάντερ και τις ενόχλησή του απέναντι στον Τζακ Ρόντγουελ σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Στην πιθανότητα επιστροφής του Ράσμους Τελάντερ στον Παναθηναϊκό καθώς και στα δεδομένα με τον Τζακ Ρόντγουελ σχολίασε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει στη λίστα ο Τελάντερ, όχι ψηλά, γιατί υπάρχει προβληματισμός για τον τραυματισμό του. Υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα του Νταμπίζα. Νομίζω πως κοιτάζει κάτι καλύτερο από Τελάντερ στην λύση του στόπερ».

Για το θέμα του Ρόντγουελ ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν έχει σε πρώτη μοίρα την περίπτωσή του. Κοιτάζει ήδη για άλλο στόπερ και αμυντικό χαφ. Ο Νταμπίζας είναι προβληματισμένος με την συμπεριφορά του Ρόντγουελ. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να υπάρχει θεαματική ανατροπή για να έρθει στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει τεθεί deadline, απλά έχουν σταματήσει να ασχολούνται. Κοιτούν άλλες λύσεις».

Όσο για τον Περέα, τον νεαρό επιθετικό που αποκτήθηκε, είπε: «Είναι στοίχημα ο Περέα. Ένας γρήγορος, δυνατός φορ περιοχής. Είχε επενδύσει σε αυτόν η Πόρτο, αλλά δεν της βγήκε. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι μπορούν να τον πλάσουν, καθώς έχει παραστάσεις».

Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x