Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Θα παίξει ένα 20λεπτο με Ατρόμητο ο Μακέντα»

Ο Νίκος Παγκάκης εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM πόσο και… γιατί θα αγωνιστεί ο Φεντερίκο Μακέντα στο αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Την πρώτη του εμφάνιση, έστω και… περιορισμένη, με τον Παναθηναϊκό θα κάνει στο αυριανό (08/09) φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Φεντερίκο Μακέντα, με τον Νίκο Παγκάκη να… σκιαγραφεί στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 την «πρώτη» του Ιταλού επιθετικού…

«Ο Μακέντα θα πάρει ένα 20λεπτο ίσως και 25λεπτο αύριο στο Περιστέρι, αλλά παραμένει ερωτηματικό το αν θα αγωνιστεί στη Λάρισα. Τα εργομετρικά του ήταν πολύ καλά, ο Δώνης θα τον βάλει για να πάρει ρυθμό και να εγκλιματιστεί και δεν αποκλείεται να τον πάρει και στην αποστολή στη Θεσσαλία, για αυτό τον λόγο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα του Περιστερίου, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως ο Γιώργος Δώνης θα χρησιμοποιήσει τον Παντελάκη και τον Αποστολάκη, ενώ στάθηκε και στις πολλές απουσίες του Παναθηναϊκού.

Τέλος, ο Παγκάκης αναφέρθηκε στο νέο οργανόγραμμα που θα υπάρξει στην «πράσινη» ΠΑΕ, με τα καινούργια πρόσωπα που αναμένεται να στελεχώσουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ακούστε εδώ το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x