Γερμανία

«Παγώνει» η ανακατασκευή του γηπέδου της Πάντερμπορν

Το γήπεδο της Πάντερμπορν θα παραμείνει το μικρότερο στη Bundesliga, αφού η τοποθέτηση 8.000 θέσεων αναστέλλεται μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του πρωταθλήματος.

Η «Μπέντελερ Αρενα» είναι επί του παρόντος σε φάση… ανακατασκευής. Η DFL απαιτεί από κάθε ομάδα της Bundesliga να μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον 8.000 θέσεις στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Στο γήπεδο της Πάντερμπορν, χωρητικότητας 15.000 θεατών, ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόλις 5.800 θέσεις καθήμενων. Εξ ου και η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα έλαβε ειδική άδεια για τη φετινή σεζόν, σε συνδυασμό με την υποχρέωσή για βελτιωτικά έργα στην έδρα της…

Έργα τα οποία λαμβάνουν χώρα από τον περασμένο Φλεβάρη στο μικρότερο γήπεδο της Bundesliga, αλλά σε πρώτη φάση μόνο στην δυτική εξέδρα όπου θα χτιστεί ένας καινούργιος, τρίτος όροφος, για την περιοχή των VIP.

«Με αυτή την κίνηση θέλουμε να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην τοπική κοινωνία», ήταν η θέση του κλαμπ, ωστόσο η επόμενη φάση που περιλαμβάνει την δημιουργία καθισμάτων στη βόρεια πτέρυγα θα καθυστερήσει!

«Προσπαθούμε σκληρά να το αναβάλουμε μέχρι να ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον της Bundesliga», ανέφερε το ίδιο μήνυμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x