Stoiximan Super League

Παίζει για το μέλλον του ο Παναθηναϊκός

Αναγκαία η νίκη απόψε επί του Αστέρα στη Λεωφόρο.

Νίκη που θα τον διατηρήσει στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr).

Οι «πράσινοι» έχουν κίνητρο για το… μέλλον τους, αφού αν κατορθώσουν να μπουν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, θα ξεχρεώσουν άμεσα την τιμωρία αποκλεισμού μιας σεζόν που αναμένεται να τους επιβληθεί από την UEFA για μη τήρηση διακανονισμών. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κουβαλήσουν τη συγκεκριμένη ποινή για ένα ή δύο ακόμη χρόνια (μετά την τριετία «σβήνεται»).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός πλάνων του είναι οι τιμωρημένοι Οικονόμου, Κάτσε και Βλαχοδήμος, ο τραυματίας Άλτμαν και οι ανέτοιμοι ακόμη Μυστακίδης και Λουτσιάνο. Όλα δείχνουν πως θα επιλεγεί ένα 4-4-1-1 με τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον και Ινσούα στα μπακ, στόπερ τους Κουρμπέλη και Αυλωνίτη, τους Τζανδάρη και Λουντ στο κέντρο, τους Κουλιμπαλί και Χατζηγιοβάνη στα χαφ και τον Μουνιέ πίσω από τον Δώνη.

Στην αποστολή είναι ακόμη οι Κότσαρης, Κολοβέτσιος, Στάικος, Μπουζούκης, Πίσπας, Κουντουριώτης, Ευαγγέλου και ο Μολίνς που επανέρχεται και μπορεί να βοηθήσει για λίγα λεπτά ως αλλαγή.

Στη Λεωφόρο αναμένεται αρκετός κόσμος μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και την αισιοδοξία που υπάρχει μετά τη δημοσιοποίηση του πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x