Stoiximan Super League

Παναγόπουλος: «Αδιανόητο αν η αθλητική δικαιοσύνη περιμένει την ποινική για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς»

Ο Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις εξελίξεις στην υπόθεση του ματς, Ολυμπιακός-Πλατανιάς και εκτίμησε ότι δεν θα ξεκινήσουν τα play offs.

Σχόλιο για τις δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση του Ολυμπιακός-Πλατανιάς, ύστερα και από τις σημερινές καταγγελίες ποδοσφαιριστών της ομάδας της Κρήτης, έκανε ο Γιώργος Παναγόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη.

«Θα είναι λάθος η αθλητική δικαιοσύνη να περιμένει την ποινική. Δεν πρέπει να γίνει έτσι, θα είναι αδιανόητο. Δεν γίνεται πουθενά αυτό. Θεωρώ ότι έχει ενεργοποιηθεί η πειθαρχική, έπρεπε να έχει επέμβει ο Εισαγγελέας και πιστεύω ότι θα επέμβει. Δεν αποκλείω στον φάκελο που έχει σταλεί σήμερα από τον ΠΑΟΚ να υπάρχουν οι βεβαιώσεις από τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Πρέπει να ερευνηθούν αυτά που λένε οι παίκτες, διότι ο ένας παίκτης λέει το ένα και ο άλλος λέει διαφορετικά. Θα περιμένει ο κύριος Σιμιτζόγλου; Μπορεί να κάνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές καταθέσεις. Επομένως η πειθαρχική δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί και δεν πρέπει να περιμένει την αθλητική. Είναι αδιανόητο. Ποιος μου λέει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας και πιστεύω ότι θα την μπλοκάρει. Η υπόθεση είναι ανοιχτή αθλητικά. Δεν γίνεται να διεξαχθούν έτσι τα play offs», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την εκτίμηση που είχε κάνει για την απόφαση που αφορά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Επιμένω ότι έπρεπε να αφαιρεθούν οι έξι βαθμοί από τον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και επιμένω ότι στο Εφετείο θα πρέπει να αφαιρεθούν οι έξι βαθμοί».

-αν υπάρχει υποτροπή σε προγενέστερο αγώνα, όπως αυτός του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά: «Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχει υποτροπή, θα είναι αλχημεία. Τα έχουμε δει όλα στην αθλητική δικαιοσύνη. Βέβαια, πλέον δικάζουν τακτικοί δικαστές».

-την πορεία της υπόθεσης των γεγονότων στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς: «Θα είναι λάθος η αθλητική δικαιοσύνη να περιμένει την ποινική. Δεν πρέπει να γίνει έτσι, θα είναι αδιανόητο. Δεν γίνεται πουθενά αυτό. Θεωρώ ότι έχει ενεργοποιηθεί η πειθαρχική, έπρεπε να έχει επέμβει ο Εισαγγελέας και πιστεύω ότι θα επέμβει. Δεν αποκλείω στον φάκελο που έχει σταλεί σήμερα από τον ΠΑΟΚ να υπάρχουν οι βεβαιώσεις από τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Πρέπει να ερευνηθούν αυτά που λένε οι παίκτες, διότι ο ένας παίκτης λέει το ένα και ο άλλος λέει διαφορετικά. Θα περιμένει ο κύριος Σιμιτζόγλου; Μπορεί να κάνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές καταθέσεις. Επομένως η πειθαρχική δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί και δεν πρέπει να περιμένει την αθλητική. Είναι αδιανόητο.

Ποιος μου λέει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας και πιστεύω ότι θα την μπλοκάρει. Η υπόθεση είναι ανοιχτή αθλητικά. Δεν γίνεται να διεξαχθούν έτσι τα play offs. Δεν γίνεται να κουκουλωθεί αυτή η υπόθεση. Ο κόσμος αναζητά την ουσιαστική αλήθεια. Τότε, δεν θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί καμία Γιουβέντους με αυτήν τη λογική. Γι’ αυτό μπήκανε οι τακτικοί δικαστές για να αναζητείται η ουσιαστική αλήθεια. Δεν αποκλείω να περιμένει κι άλλα πράγματα και εξετάζει φαίνεται τα στοιχεία που έχει στα χέρια του.

Ο ΠΑΟΚ λέει στην ανακοίνωση ότι έπεσε ξύλο και ότι ο κύριος Μαρινάκης ήταν παρών. Είναι πολύ βαριά πράγματα αυτά. Φαντάζομαι ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μπλοκάρει τη βαθμολογία. Εγώ βλέπω ότι δεν θα γίνουν τα play offs. Ποιος μου λέει ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα. Πρέπει να εξεταστεί δικαστικά το θέμα. Η Λιόν με την Μπεσίκτας τιμωρηθήκαν το ίδιο βράδυ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x