Stoiximan Super League

Παναγόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Ο κ. Αλαφούζος έχει συμπαίκτες, αλλά όχι σε μεγάλα μεγέθη»

Στις φήμες που θέλουν να έχει συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος, αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Απάντηση στις φήμες που θέλουν να έχει συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος και όσα κυκλοφορούν για εμπλοκή του Φιλάρετου Καλτσίδη στα ποδοσφαιρικά του «τριφυλλιού», έδωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ τόνισε ότι ναι μεν ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάποιους συμπαίκτες, αλλά όχι σε μεγάλα μεγέθη, διαψεύδοντας επί της ουσίας τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την φημολογούμενη ενασχόληση του Φιλάρετου Καλστσίδη.

Αναλυτικά όσα είπε για τους «συμπαίκτες» του Γιάννη Αλαφούζου

«Η Συμμαχία απέτυχε γιατί δεν υπάρχει κουλτούρα στη συμμετοχή του Έλληνα φιλάθλου στα οικονομικά των ομάδων, πέρα από την κρίση. Ο κ. Αλαφούζος έχει κάποιους συμπαίκτες, όχι σε μεγάλα μεγέθη. Ελπίζουμε να βελτιωθεί αυτό στη συνέχεια. Δεν θέλει να είναι ο μοναχικός πρόεδρος. Θητεία κάνει, όπως έχει πει. Είχε προτείνει το μοντέλο της γερουσίας στο παρελθόν, αλλά δεν έχει βρει ανταπόκριση στο βαθμό που θα ήθελε. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε αυτό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x