Γενικά

«Θέλει τον Κλεϊνχέισλερ η Χάιντουκ Σπλιτ»

Ρεπορτάζ στην Ουγγαρία αναφέρει ότι η Χάιντουκ Σπλιτ έχει στο στόχαστρό της τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ποντάροντας στο ότι δεν παίζει στον Παναθηναϊκό.

Στο «στόχαστρο» της Χάιντουκ Σπλιτ βρίσκεται ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, σύμφωνα τουλάχιστον με σημερινά (27/12) δημοσιεύματα στα ουγγρικά ΜΜΕ, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι συμπατριώτες του διεθνούς άσου του Παναθηναϊκού, μάλιστα, αναφέρουν ότι η κροατική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει έως τώρα ο Κλεϊνχέισλερ και να τον κάνει δικό της!

Επισημαίνοντας παράλληλα πως ο 29χρονος μέσος δεν θα θέλει να ρισκάρει να χάσει τη θέση του στην αποστολή της Ουγγαρίας για το Euro 2024, με το να συνεχίσει να μην αγωνίζεται.

Φυσικά, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» και ο ερχομός του Φατίχ Τερίμ ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα για τον Κλεϊνχέισλερ, με την τελική απόφαση, πάντως, να ανήκει στον Τούρκο προπονητή…

Θυμίζουμε ότι η Χάιντουκ φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον και για άλλον παίκτη του Παναθηναϊκού που δεν υπολογιζόταν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον Ένις Τσόκαϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x