Ισπανία

Με βασικό τον Μαξίμοβιτς κόντρα στη Γρανάδα η Χετάφε

O προπονητής της Χετάφε, Χόρχε Μπορδάλας, έδωσε και πάλι φανέλα βασικού στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για την αποψινή αναμέτρηση (22:00, Νοvasports Prime), κόντρα στη Γρανάδα.

Αναπόσπαστο κομμάτι φαίνεται ότι είναι για την ομάδα της Χετάφε τη δεδομένη στιγμή ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς!

Ο Σέρβος αμυντικός χαφ ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και για τον οποίο οι «πράσινοι» διαπραγματεύονται με τον μαδριλένικο σύλλογο, προκειμένου να τον εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους βρίσκεται ξανά στην αρχική ενδεκάδα του Χόρχε Μπορδάλας για το ματς με τη Γρανάδα!

Η Χετάφε, αντιμετωπίζει τους «ναθαρίες» στις 22:00 (Νοvasports Prime) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga, με το αποτέλεσμα ωστόσο να μην την «καίει» ενόψει της συνέχειας, αφού το... τρένο για την Ευρώπη βρίσκεται μάλλον μακριά, ενώ έχει ήδη εξασφαλιστεί και η παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι ο Μαξίμοβιτς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα παίκτης του Παναθηναϊκού, με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές αναφορικά με το αν ο έμπειρος Σέρβος χαφ θα ντυθεί στα «πράσινα» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης (31/1) ή σε αυτή του καλοκαιριού.

Η ενδεκάδα της Χετάφε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x