Stoiximan Super League

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «στριμώχνουν» την ΕΠΟ

Σκληραίνει η στάση του ενιαίου μετώπου κατά της ΕΠΟ. Διαδοχικά Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εξέφρασαν την οργή τους ενάντια στην ομοσπονδία, «στριμώχνοντας» κι άλλο την διοίκηση Γκιρτζίκη.

Ο ορισμός του Γιάννη Τσαχειλίδη στην ΚΕΔ ως «αντί-Ζωγράφος» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέναντι στην ΕΠΟ.

Όπως σας ενημέρωσε από χθες το sport-fm.gr, το ενιαίο μέτωπο των τριών ομάδων «βράζει» κατά των χειρισμών της ομοσπονδίας και σκληραίνει τη στάση του ενάντια της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Στη σημερινή γενική συνέλευση της ΕΠΟ επικράτησαν ιδιαίτερα υψηλοί τόνοι, με έντονη κριτική προς τη διοίκηση από τους εκπροσώπους Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, καθώς και από την ΑΕΚ που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός, απαντώντας σε επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη, άφησε σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η ΕΠΟ τα φλέγοντα θέματα του ποδοσφαίρου που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

«Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα από το 2011. Είδαμε τα πακιστανικά και τα κινέζικα τηλέφωνα, στα οποία ακούγονται απίθανα πράγματα και δεν έχει παραιτηθεί κανείς! Διαπράττονται κακουργήματα και προσποιούνται κάποιοι ότι δεν συμβαίνει τίποτα», το δριμύ κατηγορώ του ΠΑΟΚ, που πήρε θέση σε υψηλούς τόνους μέσω του εκπροσώπου του, Δημοκράτη Παπαδόπουλου.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση για την τοποθέτηση Τσαχειλίδη στην ΚΕΔ μιλώντας για «σύνθεση καρικατούρα της προηγούμενης» και τονίζοντας πως κανένας υπεύθυνος δεν θα γλιτώσει απ' την τιμωρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x