Stoiximan Super League

Αποφασίζει ο Βιεϊρίνια

Στο… γήπεδο του Βιεϊρίνια βρίσκεται πλέον η μπάλα και καλείται να αποφασίσει αν θα κλείσει το κεφάλαιο «ΠΑΟΚ» ή θα επιστρέψει στην Τούμπα.

Πολύ κοντά φαίνεται πως είναι η ανατροπή στην υπόθεση του Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ.

Η παραμονή του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού από την διαφαινόμενη ανανέωση του συμβολαίου, φτάσαμε στο «αντίο» και τώρα είμαστε κοντά στην παραμονή του Πορτογάλου άσου στην Τούμπα.

Σήμερα η Live Sport αποκαλύπτει το παρασκήνιο των επαφών της ομάδας με τον παίκτη, στον οποίο ο Ιβάν Σαββίδη είχε προσφέρει ως αρχική πρόταση 900.000 ετησίως (μαζί με μπόνους κατάκτησης νταμπλ).

Ο Βιεϊρίνια είχε απαντήσει πως θα το σκεφτεί και όταν ο Όλαφ Ρέμπε επικοινώνησε μαζί του, τότε τον… έστειλε στον μάνατζέρ του. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που έριξε την προσφορά του κοντά στις 500.000 ευρώ.

Ο Σαββίδης ένιωσε προσβεβλημένος και επειδή έχει σε υπόληψη τον παίκτη, θεώρησε ότι έπρεπε να τα πουν οι δυο τους χωρίς μεσάζοντες.

Η αλήθεια είναι πως ο αρχηγός ήθελε συμβόλαιο ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια (δηλαδή 2,6 εκατ. ευρώ) και αυτό είναι κάτι που στον σημερινό ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί, πόσω μάλλον για έναν ποδοσφαιριστή που ο Αμπέλ Φερέιρα δεν συμπεριλαμβάνει στα βασικά του πλάνα και τον θέλει για την εμπειρία εντός και εκτός γηπέδου.

Τώρα έγινε νέα επαφή με τον ίδιο τον Βιεϊρίνια και μένει να φανεί αν στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να ανακοινωθεί η παραμονή του στην Τούμπα που θα χαροποιούσε και το «ασπρόμαυρο» κοινό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x