Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε άμυνα, στο δεύτερο μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε»

Στη διαφορά απόδοσης στα δύο ημίχρονα στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Πορτογαλία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως η Εθνική Ελπίδων έπαιξε αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Πορτογαλία, όμως οι αλλαγές που έγιναν θα μπορούσαν να φέρουν την ισοφάριση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πιστεύει πως έχουν δείξει την αξία τους κόντρα σε ποιοτικές ομάδες κι ότι με δουλειά μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο, έχοντας ως προτεραιότητα να διαφυλάξουμε τα νώτα μας. Στο δεύτερο μέρος, όμως, με τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε σχηματισμό, η εικόνα μας βελτιώθηκε, παίξαμε πολύ καλύτερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, κρατήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να φέρουμε το παιχνίδι στο 1-1. Δεν τα καταφέραμε και τελικά ήρθε το πέναλτι, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε 2-0.

Συνολικά, στα δύο παιχνίδια με Κροατία και Πορτογαλία υπήρξαν σημάδια βελτίωσης, τηρήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο και κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια απέναντι σε ιδιαίτερα ποιοτικούς αντιπάλους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στους επόμενους αγώνες και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στον όμιλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x