Stoiximan Super League

Παπάζογλου: «Η θέση του ΟΦΗ είναι να πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ έκανε ο Τάσος Παπαζογλου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Ηρακλείου.

Για το πώς πήρε την απόφαση να υπογράψει στον ΟΦΗ, αλλά και το ρόλο που πρέπει να έχει η κρητική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, μίλησε ο Τάσος Παπάζογλου, λίγο αφότου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στο Καρπενήσι, όπου κάνει την προετοιμασία της.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν η πρώτη επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου για τη θέση του στόπερ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Παπάζογλου:

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Μιλάμε εδώ και ένα μήνα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τον ΟΦΗ που χτίζεται και την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ: «Η ομάδα έχει καλό υλικό, καλή βάση από πέρσι, έχει Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Έχει ένα αξιόλογο προπονητή, που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα και γενικά έχει όλες τις προϋποθέσεις, για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν».

Για τους λόγους που επέλεξε να πάει στον ΟΦΗ: «Έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ. Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκ και να πρωταγωνιστεί. Όλο αυτόν τον καιρό, αρκετοί φίλοι μου από το Ηράκλειο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καμπριάνης, φίλος του ΟΦΗ, στον οποίο θέλω να κάνω αν μου επιτρέπετε ειδική αναφορά, γιατί ήταν ένας από αυτούς που σε καθημερινή βάση με πίεζε με την καλή έννοια , να έρθω στην ομάδα».

Το μήνυμά του στον κόσμο του ΟΦΗ: «Ξέρω την αγάπη του για την ομάδα και το πόσο θέλει να την ξαναδεί ψηλά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x