Stoiximan Super League

Παπάζογλου στον ΣΠΟΡ FM: «Ντέρμπι από τα παλιά το Άρης-ΠΑΟΚ»

Μεγάλο ματς προβλέπει ο 30χρονος φορ που έπαιξε και με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ο Θανάσης Παπάζογλου έχει ζήσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και από τις δύο πλευρές. Ο 30χρονος φορ, που πλέον αγωνίζεται στη Χάποελ Χάιφα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την αυριανή αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκτιμώντας πως θα είναι ένα ντέρμπι αντάξιο του παρελθόντος, ενώ δεν δίστασε να πει πως… γέρνει υπέρ των γηπεδούχων όσον αφορά στην προτίμηση για το νικητή.

Αναλυτικά, ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, από τα παλιά. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ο Άρης περιπλανήθηκε στις μικρές κατηγορίες και πέρασε δύσκολα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε κι όχι απλώς βρίσκεται στη Super League, αλλά παρουσιάζει και πολύ καλό πρόσωπο. Θεωρώ πως θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό ντέρμπι».

-το γεγονός ότι θα υπάρχει Ιταλός διαιτητής: «Είναι από τη μια λυπηρό να μην υπάρχουν Έλληνες διαιτητές σε ένα ελληνικό ντέρμπι, αλλά από την άλλη ίσως αυτός να είναι ο τρόπος για να ασχοληθούμε μόνο με το παιχνίδι και τίποτε άλλο».

-το 1-1 των δύο ομάδων στην Τούμπα για το Κύπελλο: «Στο ματς του Κυπέλλου ο Άρης έκλεψε τις εντυπώσεις. Δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τον αντίπαλο, απλώς ο Άρης έδειξε μαχητικότητα και καλό σύνολο».

-το ποια ομάδα υποστηρίζει: «Έχω συναισθήματα και για τον ΠΑΟΚ, αλλά προέρχομαι από τις ακαδημίες του Άρη, η οικογένειά μου είναι Αρειανοί, οπότε θα υποστηρίζω τον Άρη. Πάντως θα είμαι σε δύσκολη θέση».

-το μοντέλο του Άρη: «Είναι ένα μοντέλο σαν κι αυτό που είχε και την τελευταία φορά που ανέβηκε στην Super League κι έπαιζα κι εγώ τότε. Έχει ξένο προπονητή και λάτιν παίκτες. Παίζει με πολλές πάσες και παρουσιάζει καλό πρόσωπο, το οποίο πιστεύω πως με τόσα νέα πρόσωπα θα είναι όλο και καλύτερος».

-την παρουσία του στη Χάποελ Χάιφα: «Θεώρησα πως μπορώ να παίξω ακόμη στο εξωτερικό. Το Ισραήλ έχει βελτιωμένο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και δεν είναι όπως το έχουμε στο μυαλό μας. Είναι αρκετά ποιοτικό. Οι ομάδες έχουν ταλέντο και γίνονται εκπλήξεις ακόμη και από ομάδες που δεν έχουν μεγάλα μπάτζετ, όπως εμείς που πέρσι πήραμε το Κύπελλο και τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια από πέρσι, αλλά φέτος δεν έχουμε βρει την κατάλληλη χημεία και δεν έχουμε αρχίσει καλά. Όμως πιστεύω πως θα διορθώσουμε τα πράγματα στην πορεία. Έχουμε ανάγκη από μια νίκη για να ξεφύγουμε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

-το τι του πρόσφερε η εμπειρία από το εξωτερικό: «Βελτιώθηκα και ποδοσφαιρικά, αλλά και στον τρόπο σκέψης μου. Στο εξωτερικό δίνεται μεγαλύτερη βάση σε αυτά που γίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όχι στο τι γίνεται έξω από αυτές».

-το αν έχει μετανιώσει για κάποια επιλογή στην καριέρα του: «Πολλά πράγματα θα μπορούσα να αλλάξω, αλλά δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Πρέπει να ζεις με τις επιλογές σου και τις συνέπειές τους, είτε ήταν σωστές είτε λάθος».

-το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Αν έρθει κάτι καλό από την Ελλάδα δεν θα πω όχι. Θα ήθελα, βέβαια, να μείνω στο εξωτερικό αν υπάρχει κάποια καλή προσφορά. Όλα είναι θέμα συγκυριών. Δεν λέω σε τίποτα όχι».

-την κατάσταση στην Εθνική: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Συνήθως σε τέτοιες συνθήκες το μάρμαρο το πληρώνει ο προπονητής, αλλά χρειάζεται βελτίωση από όλους. Έχουμε παίκτες με πολλές παραστάσεις και όλοι φέρουμε ευθύνη. Ελπίζω να βρούμε τη λύση και στους αγώνες που έρχονται να έρθουν τα αποτελέσματα. Πιστεύω πως έχουμε το υλικό για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x