Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε ο Ζαμάνης από τον Πανιώνιο!

Ο Νίκος Ζαμάνης έκανε πράξη τη σκέψη του και υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή ποδοσφαίρου στον Πανιώνιο, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τον πρόεδρο, Χρήστο Δάρα.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες των τελευταίων ημερών και ο Νίκος Ζαμάνης υπέβαλλε την παραίτησή του από το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου του Πανιώνιου.

«Έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα», αναφέρει σε δήλωσή του, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη απόφασή του δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Δάρας είχε δηλώσει την Τετάρτη ότι θα φύγει από τους «κυανέρυθρους» εφόσον κάνει πράξη τη σκέψη του ο Νίκος Ζαμάνης.

Η δηλωσή του

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.

Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x