Stoiximan Super League

Παράσχος: «Αξίζαμε την νίκη αλλά είμασταν άτυχοι»

Στην ατυχία που είχε η ομάδα του τόσο με το γκολ που δέχθηκε όσο και με την χαμένη ευκαιρία του Κονέ στο φινάλε, στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Άδικο αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 1-1 με τον Πανιώνιο ο Γιώργος Παράσχος, με τον τεχνικό του Απόλλωνα Σμύρνης να στέκεται στην ατυχία που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, παρουσιαστήκαμε σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τον Ατρόμητο. Σήμερα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλή κυκλοφορία, είμασταν ήρεμοι. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην κόντρα. Ο αντίπαλος ρίσκαρε στο δεύτερο, είχε την κατοχή αλλά . Δεχθήκαμε ένα γκολ από την πλάτη του τερματοφύλακά μας, είμασταν ξανά άτυχοι. Αξίζαμε τη νίκη, είμασταν καλύτεροι και με την ευκαιρία του Κονέ θα μπορούσαμε να το πάρουμε. Μόλις μπούνε και οι νέοι θα είμαστε καλύτεροι. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί δείχνουν διάθεση και ότι η ομάδα θα δείξει ότι αξίζει να μείνει», είπε αρχικά.

Για την αντίδραση του Απόλλωνα μετά την ισοφάριση: «Δεν μείναμε στην ισοφάριση, πεισμώσαμε. Βγήκαμε μπροστά, είμασταν καλύτεροι στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, αντιδράσαμε άμεσα. Είμασταν άτυχοι, δεν μπόρεσε ο Κονέ να σκοράρει ώστε να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος του αγώνα».

Για τα μεταγραφικά και πότε θα μπουν οι νέοι παίκτες: «Ψάχνουμε δύο ακόμη παίκτες. Ο Αλίβοντιτς είναι λίγο πίσω παρότι είχε συμμετοχές αλλά τον τελευταίο μήνα δεν είχε δουλέψει. Είναι καλός παίκτης, με καθαρό μυαλό και θα βοηθήσει. Ο Ζησόπουλος θα περάσει εργομετρικά την Δευτέρα, είχε περάσει σε λίγα ματς ως αλλαγή. Ψάχνουμε έναν επιθετικό και ένα οκτάρι ακόμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x