Κύπρος

Παρέμεινε «κολλιτσίδα» στον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΛ

Ότι μπορεί κάνει η ΑΕΛ για να απειλεί συνεχώς τον ΑΠΟΕΛ, αφού νίκησε 3-1 στην έδρα της Αλκής για τη 16η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλητής και παρέμεινε στο -1 από την ομάδα της Λευκωσίας.

Η ΑΕ Λεμεσού νίκησε άνετα 3-1 στην έδρα της Αλκής για τη 16η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και διατήρησε το -1 στη δεύτερη θέση από τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια να του «κλέψει» τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο, ενόψει του μεγάλου μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα, και φτάνοντας τις πέντε νίκες σε έξι αγώνες.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +1 από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.

Στο 24’, μετά από κάθετη πάσα του Λεάντρο Σίλβα και με διαγώνια κίνηση ο Μακρής άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ. Στο 27’, ο Ντα Σίλβα έκανε το 0-2 με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την εστία του Πάρντο.

Στο 70’, ο Ακόστα έκανε την σέντρα στον Μπελαμεϊρί και ο Αλγερινός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 93’, ο Μαρκόσκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Αλκή (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Σταύρου (Τριμπό 69'), Κάρλος, Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι (Γκαντάτσια 55'), Ακόστα (Βασιλείου 89'), Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ ): Πρόσεκ, Τζούνιορ, Γκαθτανάγια, Σίλβα (Φιντέλις 74'), Αβραάμ, Ντα Σίλβα (Μαρκόσκι 88'), Λαφράνς, Μακρής, Χουράδο (Αντόνια 60'), Γουίλερ, Νιλς Τεϊσέιρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x