Stoiximan Super League

Παρουσίασε τις μεταγραφές της η ΑΕΛ

Τα πέντε αποκτήματα (Γιάνις Ικάουνιεκς, Κώστα Θεοδωρόπουλο, Στίβεν Τίκο, Λελογκονόλο Μασαλέσα και Πάμπλο Γκαγέχο) της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου παρουσίασε η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ παρουσίασε τις πέντε χειμερινές μεταγραφές της και ο Αλέξης Κούγιας καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές (Γιάνις Ικάουνιεκς, Κώστα Θεοδωρόπουλο, Στίβεν Τίκο, Λελογκονόλο Μασαλέσα και Πάμπλο Γκαγέχο) και παρέδωσε στον καθένα τη φανέλα με το όνομά τους.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στάθηκε στην αξία του Ικάουνιεκς, την επιθυμία του Θεοδωρόπουλου για επαναπατρισμό, την εμπιστοσύνη του στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό του Τικίτο, την πίστη του στην φιλοδοξία του Μασαλέσα για ευρωπαϊκή καριέρα και στον εντυπωσιασμό του για τα εργομετρικά αποτελέσματα του Γκαγέχο.

Απ' την πλευρά τους οι παίκτες δήλωσαν χαρούμενοι που ανήκουν πλέον σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΛ και από το κλίμα που συνάντησαν σε αυτόν και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους για να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να εξελιχθεί.

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x