Ελλάδα

Πέντε χρόνια μετά ήττα με 3-0 για την Ελλάδα

Τέσσερα χρόνια, έντεκα μήνες και 26 ημέρες έπρεπε να περάσουν για να χάσει η Ελλάδα με σκορ 3-0 σε επίσημο αγώνα, ενώ πιο πρόσφατα είχε ηττηθεί με διαφορά τριών γκολ από αντίπαλό της.

Βαριά χωρίς αμφιβολία ήταν η χθεσινή ήττα της Εθνικής Ελλάδας με σκορ 3-0 από την Ιταλία μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

H «γαλανόλευκη» ακόμα και στην δύσκολη περίοδο με τον Ρανιέρι ή στη συνέχεια με τον Σκίμπε δεν είχε χάσει ποτέ με το παραπάνω σκορ.

Η προηγούμενη ήττα με σκορ 3-0 για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρονολογείται 14 Ιουνίου 2014 από την Κολομβία, στο πρώτο ματς της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ισοπαλία με την Ιαπωνία (0-0) και η σπουδαία νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1, για να καταφέρει η τότε ομάδα του Φερνάντο Σάντος να πάρει το εισιτήριο για πρώτη φορά σε νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ.

Η επόμενη ήττα με διαφορά τριών τερμάτων για την Εθνική Ελλάδας είναι στα μπαράζ του προηγούμενο Παγκοσμίου Κυπέλλου, με 4-1 στο Ζάγκρεμπ από την Κροατία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x