Stoiximan Super League

Πέλκας: «Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω όλα όσα μου έχει δώσει ο ΠΑΟΚ»

Την ευγνωμοσύνη που νιώθει για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας, λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον «δικέφαλο του βορρά».

Τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει μέχρι τώρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και την ευθύνη του να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σχολίασε ο Δημήτρης Πέλκας, μετά την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τις πρώτες του στιγμές στον ΠΑΟΚ: «Είναι τελείως διαφορετικά τα αποδυτήρια, ήμουν 18 χρονών, 18,5 νομίζω, είχαμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Μπνέι Γιεχούντα και είχα πετύχει και το πρώτο μου επίσημο γκολ στο γήπεδο. Πολύ ωραίες στιγμές... Έχω ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές, εύχομαι να ζήσω ακόμη περισσότερες και πιο ωραίες και θα κάνω τα πάντα για αυτό».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα σίγουρα να φοράω το περιβραχιόνιο. Θέλει ικανότητα, θέλει να το πιστεύεις, να αγαπάς την ομάδα, αυτούς που σε έκαναν ποδοσφαιριστή. Θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα, να προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι ηγέτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σου δείχνουν εμπιστοσύνη, να παίρνεις θετική ενέργεια από όλους. Προσπαθώ κι εγώ από τη δική μου μεριά να δίνω ότι μπορώ σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση. Κάποιες φορές μπορεί να μην είμαι καλός, μπορεί να υπάρχει μία γκρίνια, αλλά από αυτό μαθαίνεις και βγαίνεις πιο δυνατός, ειδικά στην Τούμπα. Έχω περάσει και κακές στιγμές, εύχομαι να είναι λιγότερες όσο καθίσω στην Τούμπα και να είναι περισσότερες οι χαρές, γιατί έφτασε η ώρα πιστεύω και χρόνο με το χρόνο θα έρχονται όλες οι χαρές, τις οποίες θέλει να δει ο κόσμος κι εμείς και μέσα από το σύνολο, από εδώ από τα αποδυτήρια, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Για το παρόν και το μέλλον του στην ομάδα: «Είναι πραγματικά πολύ ωραίο συναίσθημα το να αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω πραγματικά να ανταποδώσω όλα όσα μου έχει δώσει αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x