Super League 2

Περιμένει και η ΑΕΚ παιχταρά!

Δεν έχει τη λάμψη του Εσιέν. Δε θα γκρεμίσει το αεροδρόμιο. Τα κατορθώματα όμως του Αντρέ Σιμόες και το… στριμωξίδι μεγάλων ομάδων να τον αποκτήσουν, επιβεβαιώνει ότι κι η ΑΕΚ περιμένει παιχταρά απόψε

Η μέρα σήμερα είναι δικαιωματικά αφιερωμένη στον Μίκαελ Εσιέν. Δεν έρχονται κάθε χρόνο τέτοια ονόματα στην Ελλάδα.

Εκτός απ’ τους φίλους του Παναθηναϊκού ωστόσο, βάσιμους λόγους να πιστεύουν ότι το βράδυ της Δευτέρας έρχεται κι άλλος παιχταράς στην Αθήνα έχουν κι οι φίλοι της ΑΕΚ.

Γιατί γουστάρουν ούτως ή άλλως τον Αντρέ Σιμόες. Το έχουν δείξει με τα δεκάδες μηνύματα που έχουν κατακλύσει τα προφίλ του στα social media πριν καν οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην «Ένωση».

Δεν είναι όμως το πρόωρο «δέσιμο» τους με τον Πορτογάλο που τον κάνει να μοιάζει εξαιρετική προσθήκη.

Είναι τα επιτεύγματά του σ’ ένα πρωτάθλημα ανώτερου επιπέδου απ’ το δικό μας. Το ότι ήταν αμετακίνητος απ’ την ενδεκάδα, με 32 συμμετοχές σε 34 παιχνίδια της Μορεϊρένσε (και τη μια απουσία να οφείλεται στην αποβολή του με την Μπενφίκα). Και φυσικά η συγκομιδή των 6 γκολ και των 5 ασίστ, που αν μη τι άλλο για μέσο μόνο αμελητέα δεν είναι.

Μα κυρίως ήταν η ζήτηση που είχε (ευτυχώς για την ΑΕΚ αφότου έκλεισε η μεταγραφή) που δείχνει την αξία του. Διότι με την άποψη του προπονητή του, Μιγκέλ Λεάλ, ότι η «Ένωση» έκανε διάνα με την απόκτησή του συμφώνησαν τόσο οι Μπενφίκα, Μπράγκα, όσο και η Σεβίλλη.

Κι αν αυτές αποθαρρύνθηκαν όταν έμαθαν ότι έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα, δε συνέβη το ίδιο με την Πόρτο. Ή τουλάχιστον έτσι αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, που ήθελαν τους «δράκους» να επιθυμούν τόσο πολύ να τον κάνουν δικό τους, ώστε κατέθεσαν πρόταση στην ΑΕΚ (!) έναντι 600.000 ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Επιβεβαιώνοντας όμως ότι χτύπησε «φλέβα χρυσού», η «Ένωση» αρνήθηκε. Ο Σιμόες, απ’ την πλευρά του, καθόλου δε… χαλάστηκε μ’ αυτό. Και ανυπομονώντας να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, προανήγγειλε την άφιξή του (στις 00:25) μ’ ένα δικό τους σύνθημα: «ΑΕΚάρα, έρχομαι»!





Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x