Euro 2016

Πέρισιτς: «Είναι ντροπή για την πατρίδα μας όσα συνέβησαν»

Ντροπιαστικά για την Κροατία χαρακτήρισε ο Ιβάν Πέρισιτς τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της ομάδας του κατά τη διάρκεια του ματς με την Τσεχία, ενώ ανέφερε πως δεν αξίζει να μιλάει γι’ αυτά.

«Τρελαμένος» με όσα έκαναν οι οπαδοί της ομάδας του, ήταν ο εξτρέμ της Κροατίας, Ιβάν Πέρισιτς. Ο άσσος της Ίντερ χαρακτήρισε ντροπιαστικά τα όσα συνέβησαν και υποστήριξε πως δεν αξίζει να μιλάει γι’ αυτά τα άτομα.

«Δεν νομίζω πως αξίζει να μιλάμε γι’ αυτούς. Εμείς τρέχαμε και παλεύαμε και αυτοί έκαναν αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω ποια είναι η λύση και τι πρέπει να γίνει γι’ αυτό. Συγχαρητήρια σε όσους μας χειροκρότησαν στο τέλος. Προσπάθησα να πω στους αστυνομικούς να βγάλουν από το γήπεδο αυτούς που πέταγαν τις φωτοβολίδες, αλλά μου είπαν πως δεν έχουν τη δικαιοδοσία από την UEFA να το κάνουν αυτό. Θα υπάρχουν συνέπειες», είπε αρχικά.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κάποια βρισιά, αλλά αισθανόμαστε άθλια. Έτσι νιώθαμε και στο χορτάρι και τελικά μας τιμώρησαν οι Τσέχοι. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, πρέπει να δούμε την αντίδραση της UEFA, αλλά αυτό δεν βγάζει πλέον νόημα. Είναι ντροπή για την πατρίδα μας, λόγω μερικών ατόμων. Πρέπει να βρεθεί μια λύση», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x