Ισπανία

«Πέσιμο» Φίγκο σε γυναίκα δημοσιογράφο!

Έντονη αμηχανία προκάλεσε ένα -κατά πολλούς απρεπές- σχόλιο του Λούις Φίγκο σε Καταλανή γυναίκα δημοσιογράφο του «8TV», κατά τη διάρκεια σημερινής (18/4) συνέντευξης Τύπου για τα βραβεία «Laureus».

Από το 2000, όταν και μεταγράφηκε από την Μπαρτσελόνα στην Ρεάλ Μαδρίτης, προσπαθεί να «σβήσει» το «μπλαουγκράνα» παρελθόν του. Όποτε ρωτάται δηλώνει οπαδός των Μαδριλένων, στα «clasico» τάσσεται ανοιχτά υπέρ των «μερένχες» και γενικότερα έχει αποκλείσει οτιδήποτε... καταλανικό από τη ζωή του.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο Τύπος, με τον Πορτογάλο να μην έχει μιλήσει ποτέ σε Καταλανό δημοσιογράφο από το καλοκαίρι του 2000 και έπειτα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (18/4) συνέντευξης Τύπου για τα βραβεία «Laureus», των οποίων αποτελεί πρεσβευτής μαζί με τους Κάρλες Πουγιόλ, Ραούλ Γκονζάλες, Φάμπιο Καπέλο, Μαρσέλ Ντεσαγί και Καφού, έκανε την εξαίρεση.

Η Νούρια Κάσας, εκ των ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα (να σημειωθεί πως είναι πολέμιος του Λουίς Ενρίκε λόγω του παρελθόντος του στην Ρεάλ Μαδρίτης) στο καταλανικό «8TV», απηύθυνε ερώτηση στον Φίγκο, με τον Πορτογάλο να παίρνει στην συνέχεια τον λόγο.

«Κανονικά δεν μιλάω στον καταλανικό Τύπο, όμως θα κάνω μια εξαίρεση για εσένα, επειδή είσαι όμορφη», ήταν η απάντηση του Φίγκο, η οποία προκάλεσε έντονη αμηχανία στην αίθουσα.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x