Αγγλία

Πετί για Σάντσες: «Είναι σαν η Γιουνάιτεντ να έχει πάρει τον… αδερφό του»

Τα "σκληρά" λόγια για την παρουσία του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται…

Οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις του Αλέξις Σάντσες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές μπορούν να χαρακτηριστούν, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις τεράστιες οικονομικές απολαβές του Χιλιανού διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Οι έντονες κριτικές προς το πρόσωπό του αποτελούν πλέον πολύ συχνό φαινόμενο, με τελευταίο «δράστη» τον παλαίμαχο άσο της Άρσεναλ, Εμανουέλ Πετί, ο οποίος, σε δηλώσεις του στην αγγλική «Goal», τόνισε πως ο Σάντσες το μόνο που κάνει εντός γηπέδου είναι να κρύβεται, ενώ παράλληλα είπε πως είναι σαν η Γιουνάιτεντ να έχει πάρει τον… αδερφό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πετί: «Πρέπει να είσαι περήφανος για την απόδοσή σου, αλλά ο Σάντσες είναι ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κρύβεται περισσότερο από όλους μέσα στο γήπεδο. Έφυγε από την Άρσεναλ γιατί ήθελε να πάρει τα λεφτά που του πρόσφερε η Γιουνάιτεντ. Τώρα παίρνει τόσα πολλά λεφτά και σε εννιά μήνες τι έχει κάνει; Απολύτως τίποτα. Δεν τον έχω δει καθόλου να παίζει. Ίσως να έχουν πάρει τον αδερφό του», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορώ να καταλάβω τους ποδοσφαιριστές που πιστεύουν ότι αξίζουν υψηλούς μισθούς όταν φτάνουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ την εικόνα του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πετί.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x