Stoiximan Super League

Πετράκης: «Δίκαιη νίκη για εμάς κόντρα σε μια καλά δουλεμένη ομάδα»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού, την πίεση που έχει η ομάδα του αλλά και το περίεργο... σκηνικό με την αποβολή του Κριζμάν από τον πάγκο.

Δίκαιη νίκη κόντρα σε μια δουλεμένη ομάδα χαρακτήρισε αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Πετράκης.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Ηπειρωτών αναφέρθηκε στην πίεση της ομάδας του, το 3-4-3 που εφαρμόζει αλλά και το περίεργο... σκηνικό με την αποβολή του Κριζμάν από τον πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, τη χρειαζόμασταν πολύ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, καλά δομημένα σε όλες τις φάσεις ενός παιχνιδιού. Δίκαιη η νίκη μας, που αποκτά αξία γιατί είναι κόντρα σε μια ομάδα καλά δουλεμένη που βάζει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους της. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο, που σήμερα ήταν πολύ ζεστός»
, είπε αρχικά.

Για το αν το ματς κρίθηκε περισσότερο στο γκολ του Κλάους ή στην απόκρουση του Βελλίδη: «Και τα δύο παιδιά κάνανε πολύ σπουδαία δουλειά. Και οι δύο είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Στο προηγούμενο ματς με τον Άρη χάσαμε μια ευκαιρία με τον Τζημόπουλο με την μπάλα να φεύγει σύριζα άουτ και στην επόμενη φάση φάγαμε γκολ. Είχαμε στερηθεί τους βαθμούς σε άλλα ματς, αλλά σήμερα τους δικαιούμασταν γιατί είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες».

Για το αν το 3-4-3 θα είναι οδηγός και για το ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν χρειάζεται να κοινοποιώ αυτά που σκέφτομαι. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Θα μετρήσει στις αποφάσεις μου το πώς παίξαμε σήμερα».

Για τον τραυματισμό του Κρίζμαν και τη φάση της αποβολής του από τον πάγκο: «Έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο. Και επί τη ευκαιρία θέλω να πω ότι πετάχτηκε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει από την ομάδα μου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας. Ζητώ συγνώμη γιατί ήταν κάτι εκτός fair-play, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν. Επειδή θα πήγαινε στις 7 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη να λείψει από ένα ματς. Δυστυχώς έγινε αυτό και με την καθοδήγηση του τέταρτου που μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποβληθεί».

Για το αν αποφάσισε την τακτική μαθαίνοντας τι θα παίξει ο Παναθηναϊκός ή αν είναι κάτι που θα διατηρηθεί και σε επόμενες αγωνιστικές: «Πάντα αποφασίζω με τα δεδομένα που έχουμε και ανάλογα και τον αντίπαλο προσπαθούμε για το καλύτερο. Και με ΠΑΟΚ και Άρη μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς που παίξαμε 3-5-2. Θεωρώ ότι γενικά είμαστε σε καλό δρόμο. Οδηγός μου είναι το καλύτερο για την ομάδα και βάσει τον αντίπαλο που μας καθορίζει τη στρατηγική».

Για τους πολλούς τραυματισμούς και ποιοι θα επιστρέψουν με τον Ατρόμητο: «Δεν μπορώ να το πω ακόμα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Πάντα στεκόμαστε σε όσους έχουμε και όχι σ’ αυτούς που δεν έχουμε».

Για το αν αποσυμπιέστηκε ψυχολογικά η ομάδα με τη σημερινή της νίκη: «Είναι λογικό να συμβεί αυτό, έχουμε επίγνωση που είμαστε βαθμολογικά. Φτάσαμε κοντά στη βρύση στα προηγούμενα ματς, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Όμως αυτό δεν μας έκανε να χάσουμε την πίστη μας στην ομάδα».

Για τραυματισμούς και αν προβληματίζει ότι κάτι λάθος γίνεται από την πλευρά της ομάδας: «Όταν υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί ίσως να μη γίνεται κάτι καλά. Αλλά πρέπει να σημειώσω ότι προβλήματα έχουν κυρίως όταν έρχονται καινούργιοι παίκτες. Οι παλιοί δεν έχουν προβλήματα. Ο Λάσα μπήκε απότομα σε ένταση και είναι λογικό να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. ‘Ίσως η ένταση, ίσως το επίπεδο από τα πρωταθλήματα που προέρχονταν να παίζει ρόλο στους τραυματισμούς αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x