Stoiximan Super League

Πετράκης: «Οι καθυστερήσεις του Λεβαδειακού μας εκνεύρισαν, χρησιμοποίησαν αθέμιτους τρόπους»

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στις συνεχείς διακοπές που είχε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

Εκνευρισμένος με τον τρόπο παιχνιδιού του Λεβαδειακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης και στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0.

Όπως και στις δηλώσεις μετά το τέλος του ματς. «Ο Λεβαδειακός χρησιμοποίησε αθέμιτους τρόπους στο παιχνίδι, με τις καθυστερήσεις και προσπάθησαν να πάρουν έτσι το αποτέλεσμα», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε


«Καταρχήν να πω ότι σήμερα έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια, γιατί όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Και φυσικά και ο κόσμος προσπάθησε να μας παροτρύνει.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιξε μόνο άμυνα. Στην ουσία ένα σουτ του Τσαμπούρη έγινε στο α’ ημίχρονο από πολύ μακριά που δεν το θεωρώ φάση και μία κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο δοκάρι. Εκτός από άμυνα, ο Λεβαδειακός χρησιμοποίησε αθέμιτους τρόπους στο παιχνίδι, με τις καθυστερήσεις και προσπάθησαν να πάρουν έτσι το αποτέλεσμα. Από εμάς δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιο πράγμα. Εμείς θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά μέσα από συνθήκες που δεν θα υποβαθμίζουν το προϊόν που υπηρετούμε όλοι. Με τις καθυστερήσεις έσπασαν το ρυθμό μας, δημιουργήθηκαν νεύρα και χάθηκε χρόνος.

Στο α’ ημίχρονο «διαβάσαμε» πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, κάναμε με ευκολία φάσεις από τα πλάγια, απειλήσαμε και με κάποια περιφερειακά σουτ, αλλά δεν είχαμε καλή τελευταία πάσα ή σουτ για να βάλουμε το γκολ. Δεν ήμασταν καλοί στην αρχή του β’ μέρους, αλλά μετά το 20λεπτο παίξαμε καλύτερα, κάναμε ευκαιρίες προς το τέλος να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεν ήρθε. Ο Λεβαδειακός έπαιξε καλή άμυνα, με εξαίρεση αυτό που είπα για τις πολλές καθυστερήσεις και δυστυχώς δεν φτάσαμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα
», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x