Stoiximan Super League

Πετράκης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Στην Σούπερ Λίγκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο ΟΦΗ, παρά την ήττα με σκορ 2-1 που γνώρισε από τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό των Κρητικών, Γιάννη Πετράκη.

Απόλυτα ικανοποιημένος για το γεγονός πως ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα, παρά την ήττα που γνώρισε από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των Κρητικών υπογράμμισε πως αυτός ο στόχος πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετές δυσκολίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στους Αρκάδες, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

«Από την ένταση του αγώνα, έκλεισε η φωνή μου. Σπουδαία χρονιά για τον ΟΦΗ, ειδικά αν σκεφτούμε πως ξεκίνησε και που φτάσαμε. Παραμένουμε στην κατηγορία και αυτό είναι σπουδαίο. Είχαμε καλή εικόνα, μπορούσαμε και 2ο γκολ, δεν απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο εκτός από το δοκάρι του Κάφα. Παίζαμε την κατηγορία. Προσπαθήσαμε στο 2ο μέρος να μη χάσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε το στόχο μας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε στενοχωρημένοι για την ήττα. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο β' μέρος. Είμαι συγκινημένος γιατί ήρθα σε γνώριμα μέρη. Ευχαριστώ τον Αστέρα για τη φιλοξενία. Μακάρι να πετύχει τους στόχους της η ομάδα της Αρκαδίας. Να φτάσει εκεί που ονειρεύονται οι ιδιοκτήτες. Το αξίζουν, έχουν κάνει θυσίες. Εκπροσωπούμε ένα μεγάλο σωματείο σαν τον ΟΦΗ και υπάρχει μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Οι καταστάσεις είναι δύσκολες, όμως οφείλαμε να αντιμετωπίσουμε όσα συνέβαιναν και να παλέψουμε για τη σωτηρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x