Stoiximan Super League

Πετράκης στον ΣΠΟΡ FM: «Πετυχημένη η χρονιά-Δεν ξέρω αν θα μείνω»

Ο Γιάννης Πετράκης έβαλε θετικό πρόσημο στη σεζόν του ΠΑΣ και… ερωτηματικό στο μέλλον του.

Πετυχημένη σεζόν, τηρουμένων των οικονομικών «περιορισμών», χαρακτήρισε τη φετινή για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πολύπειρος προπονητής στάθηκε στην καθιέρωση της ομάδας του στη Super League, αλλά και την εξυγίανση της ΠΑΕ, προσθέτοντας όμως πως για το βήμα παραπάνω θα χρειαστεί μεγαλύτερο οικονομικό άνοιγμα. Όσο για το μέλλον του, τόνισε πως θα κριθεί στη νέα συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση.

Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-την πορεία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα: «Παρότι η θέση μας στην κατάταξη δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, η παρουσία μας ήταν πετυχημένη. Δεν κινδυνεύσαμε ποτέ και δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά να παίξουν. Το κέρδος με αυτά τα νέα παιδιά είναι μεγάλο, γιατί έδειξαν πως μπορούν να είναι στελέχη του ΠΑΣ την επόμενη μέρα».

-την προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ: «Η ομάδα εξασφάλισε σημαντικά έσοδα με την πώληση του Μαυροπάνου και είμαστε κοντά στο να πωληθεί και ο Κόντε. Ο ΠΑΣ κατόρθωσε σχεδόν να εξυγιανθεί με πωλήσεις 7-8 παικτών σε τοπ ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

-τις ρεαλιστικές φιλοδοξίες για το μέλλον: «Ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που μέχρι πρότινος δεν ήταν δεδομένο. Αν πας με μεγάλα βήματα κινδυνεύεις να σε πάρει από κάτω. Η ομάδα εμπνέει σεβασμό πανελληνίως. Είναι πολύ σημαντικό να σταθεροποιηθεί η ομάδα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να πηγαίνουμε προς τα πάνω. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να βοηθηθούν και τα παιδιά που εμφανίζονται για πρώτη φορά στο προσκήνιο. Δεν γίνεται με αυτή την πολιτική να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί με ομάδες που κάνουν μεγάλες επενδύσεις».

-το αν θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΣ: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Έχουμε κάνει μια κουβέντα με τον πρόεδρο και θα ξανακάνουμε».

-το αν είδε τον Ολυμπιακό αδιάφορο στο χθεσινό 3-0: «Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα από μας στο ματς και θα μπορούσε να προηγηθεί. Αν το είχε κάνει, ίσως το παιχνίδι να εξελισσόταν διαφορετικά. Μετά το δεκάλεπτο είχαμε πολύ καλή τακτική προσέγγιση και κερδίζαμε βήμα-βήμα μέτρα στο γήπεδο. Δεν νομίζω να υπήρχε αδιαφορία, αλλά όταν προηγηθήκαμε άνοιξαν οι γραμμές και η προσπάθεια των δικών μου παικτών δημιούργησαν προβλήματα στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x