Stoiximan Super League

Πήρε νεαρό Βραζιλιάνο ο Αστέρας Τρίπολης

Την απόκτηση του 20χρονου Βραζιλιάνου Ιγκόρ Σίλβα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Στην Κ-20 αναμένεται να ενταχθεί σε πρώτη φάση ο νεαρός.

Τον 20χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Ιγκόρ Σίλβα ντε Αλμέιδα απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και σε πρώτη φάση θα υπολογίζεται ως μέλος στην Κ-20, όμως υπάρχει οψιόν ανανέωσης καθώς οι άνθρωποι των Αρκάδων θεωρούν πως έχει τα φόντα για το βήμα παραπάνω.

Μετά τις υπογραφές, ο Ιγκόρ Σίλβα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξω τις δυνατότητες μου σε μια ευρωπαϊκή ομάδα όπως ο Αστέρας. Αν και είμαι μικρός σε ηλικία, επέλεξα να φύγω από τη Βραζιλία γιατί η προοπτική του Αστέρα ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου. Θα δουλέψω σκληρά για να τα καταφέρω και να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το νεαρό ποδοσφαιριστή Igor Silva de Almeida, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα φορά την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο Igor γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1996 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αγωνίζεται ως εξτρέμ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016, με οψιόν ανανέωσης. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα Κ20 των ακαδημιών μας, ενώ θα προπονείται και με την πρώτη ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x