Stoiximan Super League

Ποντένσε: «Όταν αποκλείεις τη Μίλαν πιστεύεις πως μπορείς με κάθε αντίπαλο»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Ντάνιελ Ποντένσε μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν.

Ικανός να τα καταφέρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο στη συνέχεια του Europa League, από τη στιγμή που τα κατάφερε απέναντι στη Μίλαν, θεωρεί τον Ολυμπιακό ο Ντάνιελ Ποντένσε,

«Είναι ιστορική βραδιά για όλους μας. Δεν ήταν εύκολο. Δεν παίζαμε για μία απλή νίκη. Γνωρίζαμε πως μας κάνουν δύο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων. Το 2-0 και το 3-1. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε γκολ, ήταν μονόδρομος να ψάξουμε ένα τρίτο γκολ. Το καταφέραμε γιατί είχαμε και υπομονή, προσπαθήσαμε πάρα πολύ», δήλωσε ο Πορτογάλος εξτρέμ στη Real News.

«Δεν είναι απλό να αφήνεις εκτός Ευρώπης τη Μίλαν. Είναι η πρώτη φορά που το παθαίνει σε φάση ομίλων. Και είμαστε χαρούμενοι, γιατί εμείς, ο Ολυμπιακός, το πετύχαμε αυτό. Το κερδίσαμε με την αξία μας. Είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα, η ομάδα με τα περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πώς να μην είμαστε χαρούμενοι γι' αυτή μας την επιτυχία;», πρόσθεσε.

Όσο για την κλήρωση της Δευτέρας; «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Θα προσπαθήσουμε και εκεί για το καλύτερο. Οδηγός πλέον υπάρχει και είναι τα ματς με τη Μίλαν. Μετά από αυτό πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις με όλους. Θα αργήσουν αυτά τα ματς, αλλά είναι σημαντικό ότι παραμένουμε μέσα στον στόχο της Ευρώπης. Δεν το περίμεναν πολλοί, το γνωρίζουμε, αλλά δικαιωθήκαμε για την προσπάθειά μας. Δεν θέλω να επιλέξω αντίπαλο, θα περιμένω την κλήρωση και υπόσχομαι στον κόσμο μας ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε αυτή τη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x